Eget tema: De dimhöljda ängarna (343/366)

magisk-morgon

I öster kan det se ut så här vissa morgnar när jag går ut till hästarna. Är det så stämningsfullt gör det absolut ingenting att det är tidigt eller att det är kallt, jag känner mig bara lyckligt lottad att andas in den klara luften och vara en del av det magiska landskapet.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma tema.

6 reaktioner till “Eget tema: De dimhöljda ängarna (343/366)

  1. En helt ljuvlig bild som får känsla av lite trollskt i sig. Visst är det härligt att vara ute så där tidigt en morgon och få inandas luftens dofter i dimman och njuta naturens väderfenomen med dimma. Väl värt att gå upp :)

    Gilla

  2. Oj å flitig du har varit idag med att komma ikapp 365 photos. Alla bilder är helt suveräna och väl valda, men det här kortet tar priset. Bilden är magiskt vackert! Dessutom måste du har haft en himla tur med att ha hittat en blå himmel den här månaden;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.