Tillåtet (347/366)

sasongens-forsta

När jag var barn åt vi alltid säsongens första smörgås med julskinka kvällen innan julafton. Men efter alla jular utan snö har vi infört vissa andra traditioner i vår familj. Som att köra igång för fullt med allt juligt så snart det blir snö och vinter, att helt enkelt passa på medan det faktiskt är julstämning. Hos oss är det med andra ord tillåtet att tjuvstarta julen redan nu :) Så i går gjorde jag säsongens första julskinka, som blev min lunch i dag med årets senap från Apoteket. Den kan jag verkligen rekommendera, så god att jag kommer att äta den till allt!

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma tema.

4 reaktioner till “Tillåtet (347/366)

  1. Härlig bild och visst är det skönt när man kan göra om traditionerna så att de passar sin egan familj. Vi har alltid tagit in julgranen dagen innan julafton hos mamma och pappa, men tar in den när vi känner för det hos oss nu, vilket brukar bli ca en vecka innan jul. :)

    Gilla

  2. Allt annat tjuvstartar ju, så varför inte du. Å mackan såg riktigt god ut. Så du gör också din egen julskinka. Det gör jag faktiskt också! Det ska bli intressant att se om jag även i år måste åka in till Hötorgshallen för att hitta en INTE färdigkokt skinka… Nu är det ju egentligen inte så dumt, för då kan jag shoppa loss hos Hav också;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.