Tinar fram (362/366)

huset-i-december

Jag såg på min värderapp att det skulle bli snö, så när vi kom hem på kvällen efter att ha varit på födelsedagsfirande med middag och fika, var det bara att sätta på sig overallen och ge sig ut och kratta ihop hösten löv. I pannlampans sken slet vi, Bella och jag. Det ni ser som stora snöhögar är egentligen lövhögar. Vi brukar kratta upp lövhögarna på presenningar och släpa ut dem på en av våra åkrar, men det var för tungt. Det får bli ett projekt med hjälp av Patrik när han är på benen igen. Alternativt får lövhögarna tina fram i vår, så kör vi bort dem då. Nu ligger de i alla fall inte och täpper till hela gräsmattan.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

En reaktion till “Tinar fram (362/366)

  1. Snyggt komponerad bild, gillar det fint dekorerade julhuset som tittar fram mellan kvistarna! Lycka till med att få ordning på löven, om det vore min affär skulle jag nog låt dem ligga kvar, gör sig bra som snöhögar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.