Eget tema: Månen vandrar sin tysta ban (366/366)

manen-2

Så här såg det ut på väg hem i eftermiddags. Eftermiddagens månbild blir också min målbild, eftersom jag nu går i mål med att ha fotat 366 foton under ett år utifrån bestämda teman. Tack alla som följt mig, kommenterat och gett tips, jag uppskattar det otroligt mycket! Och så roligt det har varit att lära känna nya människor runt om i landet! Jag har förmodligen ägnat mer tid åt er som följer mig och som jag följer tillbaka än många av mina vänner i det så kallade verkliga livet.

Fototekniskt har det varit ett enormt lärorikt år. Jag har tvingats att fota sådant jag vanligtvis inte fotar, och jag har tvingat mig själv att använda tekniken på kameran och att lära mig åtminstone litet mer i Photoshop.  Senare i veckan skall jag lägga upp ett kollage med mina favoritbilder från året som gått.

Jag har förresten bestämt mig för att vara med även i nästa års fotoutmaning, hoppas att vi ses!

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

23 reaktioner till “Eget tema: Månen vandrar sin tysta ban (366/366)

 1. Grattis till målgång och god fortsättning på det nya året! Du har lagt upp så många fina bilder, tänkvärda inlägg, recept jag provat och boktips jag har läst. Jag kommer absolut att fortsätta kika in till dig även i fortsättningen och blev glad när jag såg ditt namn på listan över deltagare nästa år. :)

  Gillad av 1 person

 2. Grattis Annette !! Det har varit väldigt givande att få ta del av dina inlägg som oftast varit väldigt personliga. Du har delat med dig av så mycket, hur ni har det, vad ni gör goda recept och så mycket annat. Du avslutar med en väldigt vacker bild och ses vi inte i fotoutmaningen så ses vi nog ändå.

  Gillad av 1 person

 3. Grattis grattis till målgång, det har varit skoj att följa dej! Det känns som att man är goda vänner då man följts åt ett helt år, jag har några bilder kvar till målgång, sedan blir det en liten paus innan vi drar igång med 2017. Skön julhelg till dej! ☺

  Gillad av 1 person

  1. Tack, detsamma! Det är verkligen så, man följs åt och ser bilder från varandras liv, det är verkligen som om man är goda vänner :) Hoppas du också får en skön julhelg, så ses vi i bloggarna nästa år! Även om jag kanske inte är med i själva utmaningen kommer jag att fortsätta att fota och jag kommer att titta in till dig.

   Gilla

 4. Härlig bild och vackert tema som avslutar året! Det har varit kul att få titta in till dig och ta del av din vardag. Du har lagt ned mycket tid på positiva och konstruktiva kommentarer. Tack för det! Härligt att du hänger på ytterligare ett år.

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Och jag får säga detsamma! Just nu tvekar jag om jag skall vara med nästa år trots allt, men jag kommer att fortsätta att titta in hos dig oavsett hur jag själv gör med utmaningen :) Ha det fint!

   Gilla

 5. Stort GRATTIS till målgången! Otroligt bra jobbat med tanke på att du ju också recenserat en massa böcker samt varit ambassadör för Augustpriset. Å ”målgångsfotot” är så himla bra – vilken avslutning på utmaningen:-)

  Gillad av 1 person

  1. Tack Beate :) Det har tagit väldigt mycket tid med utmaningen, jag kan nog ärligt påstå att jag tänkt i bilder och teman hela året..! Jag kanske inte är med nästa år, men jag fortsätter ju att fota ändå.

   Gilla

  1. Tack! Jag gillade de teman som är med nästa år, men är ändå tveksam just nu till hur jag skall göra. Jag vill lägga mer tid på att fundera på tekniker, lära mig mer med kameran, och inte lika mycket på att hitta motiv som passar till olika teman, det har tagit så otroligt mycket tid det här året. Men jag kommer att fortsätta att följa dig förstås :)

   Gillad av 1 person

   1. Roligt att du kommer att fortsätta titta in hos mig, du är så välkommen! Fotoutmaningen är bra för mig då jag annars skulle fota betydligt mindre och därmed skulle jag inte utvecklas alls. Du kan kanske göra som Claes som var med 2015. Han har inspirerats av årets lista och publicerat en del av temana men är inte med i själva utmaningen. :)

    Gillad av 1 person

  1. Tack! Det har varit roligt att följa dig också, och vi ses nästa år i bloggarna :) Även om jag just nu lutar åt att inte vara med i utmaningen, men istället försöka lära mig mer om tekniker med kameran. Ha det fint!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.