December – stämningsfullt och mysigt

decemberkollage

December var så behagligt och skönt. Inte den minsta julstress, bara mysigt. Jag fotade mycket, bakade och lagade mycket mat som vanligt, men läste bara två böcker.

Vi firade födelsedagar och såg tjejerna uppträda på två dansuppvisningar med Move2Dance. Vi såg på traditionsenligt Luciatåg i barnens skola och firade mamma och pappas 50-åriga bröllopsdag.

Sedan blev det julafton och vi hade det så otroligt mysigt med julstrumpor på morgonen och en lugn förmiddag innan vi blev femton stycken till Kalle med glögg och pepparkakor, julmiddag och julklappsutdelning. En riktigt gammaldags, stämningsfull och minnesvärd jul. På annandagen fick vi besök av Petra och barnens treåriga syssling Leo. Det är alltid lika roligt att träffas, vi har så mycket att prata om och barnen tycker också så mycket om varandra.

nyårsafton fick vi besök av våra riktigt goda och nära vänner. Vi åt, pratade om stort och smått, allvar och skämt, och firade in det nya året med att se på fyrverkerier och skåla i Champagne under natthimlen. Alla djuren tog nyårsafton med ro och reagerade inte alls, vilket var otroligt skönt. Vi pratade om mål inför 2017, och kanske blir det en gemensam resa igen, till Italien eller Frankrike :)

Allt har sin tid, och nu är mysiga december förbi och januari är här. Det innebär återgång till flera gamla vanor, som att avsluta min bok, träna och läsa. Jag har fått en så stor dos av lugn, stillhet och mys under november och december, så nu är jag sugen på att bli mer aktiv igen!

God fortsättning alla fina bloggvänner!

3 reaktioner till “December – stämningsfullt och mysigt

  1. God fortsättning! Skönt att ha hunnit vila lite och vara mer eller mindre redo för januari. Jag har en bit kvar… men om en vecka börjar jag jobba igen så då får jag väl helt enkelt se till att vara redo :)

    Gilla

  2. Önskar dig också en God Fortsättning!

    Kan inte låta bli att skratta här – så mycket som du har hunnit med under december månad hade jag nog inte en åstadkommit under ett helt år;-) Det är så kul att se att vi alla är och känner olika. Det är faktiskt riktigt berikande tycker jag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.