Uppblåst (16/365)

molnpelare

Det var inte lätt att fånga molnfenomenet på bild. Antingen blev molnet utfrätt mot himlen så att det inte syntes, eller så blev träden för mörka. Dessutom ville jag ha med gräset i framkant, som en förgrund till bilden. Det här var det bästa jag kunde åstadkomma. Ibland får man kanske nöja sig med att hinna fota spännande motiv, innan de hinner försvinna, vilket har hänt… ;)

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

10 reaktioner till “Uppblåst (16/365)

 1. Det är inte alltid bildkvaliteten som är avgörande för om en bild är intressant eller inte. I det här fallet är motivet rent iögonfallande. Och kvaliteten är det inget fel på heller! Läckert! Ögonblicksbilder trollbinder alltid.

  Gillad av 1 person

 2. Jag tycker du har fångat fenomenet på ett utmärkt sätt. Det är många gånger man frågar sig om man inte kunde ha fotat på ett annat sätt och av det lär man sig också något. Men jag tycker du har gjort jättebra ifrån dig med det här fotot och känn dig nöjd med ett så lyckat resultat.

  Dessutom tycker jag övrigt i bilden att det är fint att du tagit med gräskanten och åkern i förgrunden. Snyggt också för det ser lite frostigt ut på marken med ett fint ljus.
  Extratouch blev det med solen som är i gläntan i skogen. Snyggt !

  Gilla

 3. Nästa gång du ser ett sådant fenomen – vinkla kameran. Bilden blir visserligen sned, men det kan ofta vara riktigt roligt och annorlunda. Detta sagt av en amatör som har testat många gånger när jag inte fått med skyskrapare.

  Gilla

 4. Oj, vilket fantastiskt fenomen och visst lyckades du alldeles utmärkt att fånga det med kameran. Man kan alltid tänka att om jag bara hade gjort si eller så eller varit lite snabbare hade det säkert blivit bättre. Slöseri med tid, eller hur ;-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.