Helgfrågan v. 7 – Bokreatips

Mia håller i den bokrelaterade Helgfrågan, och den här veckan undrar hon:

 1. … vilka som är våra bästa bokreatips? (tips från Johannas deckarhörna)
 2. … var vi helst handlar våra reaböcker?

reabocker-2017Jag kommer faktiskt inte att handla några böcker på bokrean i år. Jag har så många olästa böcker som jag vill läsa först. Men jag har valt ut några böcker som ingår i bokrean, som står här hemma olästa och som jag är väldigt sugen på att läsa. En blandad kompott som ni ser :)

Det mysigaste sättet att handla böcker är hos Akademibokhandeln. Vi hamnar alltid där när vi är i någon stad. Men vanligtvis, både när det är rea och annars, beställer jag från Adlibris, Bokus eller CDON (om jag skall beställa filmer samtidigt). Rea kan man ju annars tycka att det är hela tiden på Bokbörsen, så därifrån beställer vi också böcker.

Fler som tipsar om reaböcker finns hos Mias bokhörna.

17 reaktioner till “Helgfrågan v. 7 – Bokreatips

 1. Handlar också gärna böcker på Akademibokhandeln i Täby Centrum och jag har fastnat på några böcker inför rean. Köper sällan från nätet, men när jag klickar hem engelska böcker då blir det från Amazon.

  Gillad av 1 person

 2. Återupptäckt biblioteket på senare tid och känner inte lika stor köplust för böcker längre, men det sitter i att tycka det är något alldeles speciellt med just årets stora bokrea, trots att det allmänna intresset har svalnat. Fick veta idag att den lokala bokhandeln (som är till salu) skall köra en sista bokrea i år, den vill man ju i varje fall försöka bevista. ;)
  Tack för tips och ha en trevlig helg! :)
  (http://ibokhyllan.blogspot.se/)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.