Mycket att vara tacksam över

Äntligen är det dags igen för en resa till favoritlandet Frankrike!

I sommar reser vi med våra vänner till Paris och vidare ned genom Loiredalen för besök av minst tre välkända slott. Sedan tillbaka norrut till Normandie. Vi kommer att bo på moderna hotell, slott, pensionat och även hyra ett hus under resan. Vi räknar med många intryck i det underbara landet med det vackra språket, den omväxlande naturen, de trevliga människorna och den vällagade maten!

Den här resan vore inte möjlig om det inte var för mina fantastiska svärföräldrar, som kommer att bo i vårt hus och ta hand om alla djur när vi är bortresta. Det är mycket att vara tacksam över, vi har nu nämligen två hästar, två hundar, en innekatt, två stallkatter och en vildkatt, två marsvin och 25 höns. Hoppas att de kommer att tycka att det är åtminstone litet mysigt att umgås med våra djur, och att kunna hämta in färska ägg varje morgon till frukosten.

Vi ser allihop så mycket fram emot att återse Frankrike, och det känns otroligt skönt att kunna vara helt lugn med att djur och hem kommer att vara i trygga händer när vi reser.

5 reaktioner till “Mycket att vara tacksam över

 1. Vilken resa ni ska på, säkert jättefint där! Låter då magisk, i mina öron. Ser framemot bilderna redan.Tur ni får hjälp med att passa djuren, de är guld värt.

  Gilla

 2. WOW, vilken resa ni planerar! Har ju pluggat och bott i Frankrike så jag älskar okså landet. Å på den tiden var min franska flytande, vilket den inte längre är;-)
  Otroligt att dina svärföräldrar tar hand om huset och alla djur, verkligen helschysst av dom:-)

  Gillad av 1 person

  1. Å, det måste ha varit en upplevelse att bo och plugga där! Att kunna prata franska flytande vore en dröm. Jag läste franska i vanlig svensk skola, men det var ju ett tag sedan så jag måste fräscha upp grunderna tills vi åker. Som jag längtar tills vi åker :) Otroligt osjälviskt och uppoffrande av min svärfar med sambo att ta hand om alla våra djur åt oss.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.