Går sin egen väg (43/365)

Det gäller nog alla katter. De går sina egna vägar och låter sig inte påverkas av andra. Modiga och självständiga.

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

14 reaktioner till “Går sin egen väg (43/365)

  1. Tack :) Det är verkligen stor skillnad mellan våra katter och våra hundar när det gäller självständighet. Vår äldsta hund som nu är tio år har börjat agera litet mer som en dam som man inte bestämmer över hur som helst. Ibland tror jag att hon inte hör när jag ropar in henne, men jag har förstått nu att hon bara struntar i det ;) Jag låter henne ofta hållas, vill hon stanna ute en stund till får hon det.

   Gilla

 1. Kan hålla med dig i din fina beskrivning av hur katter är :-) De är fantastiska. Jag gillar verkligen din bild som är verkligen det där lilla extra. Klar och fin skärpa, snygg komposition, härliga färger och du har fångat kattens beslutsamma blick så fint. Bra jobbat !!

  Gillad av 1 person

  1. Tusen tack, vad roligt att få läsa vad du tyckte om bilden! Jag tror nästan att det är enda gången hon har rört sig tillräckligt långsamt för att kunna fångas så här på bild :)

   Gilla

  1. Ja, det är otroligt egentligen, att de kan vara ett rovdjur som ändå är så mysiga och keliga. Det är nog det som jag tycker är så spännande med katter, de har verkligen båda sidorna i sig och kan pendla på en sekund mellan dem.

   Gillad av 1 person

  1. Ja, jag också :) Ibland kan de kanske vara litet för självständiga, när de gör som de vill men inte får, men det är något med katter som gör att de kommer undan med det ;)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.