Bevarad (51/365)

Vilken idyll den här platsen är, jag kan verkligen rekommendera ett besök. Det var vårt första besök, men absolut inte det sista. Jag vill komma tillbaka när fler växter blommar och när det är dags att skörda grönsaker, råg och äpplen.
.

Allt är så välskött och välbevarat i Linnés Hammarby. Titta bara på fasaden och fönstren, och på grästaket!

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

5 reaktioner till “Bevarad (51/365)

 1. Vilken idyll ! Älskar verkligen de här gamla husen med all dess historia. De där gamla grästaken är sååå charmiga och det är roligt när man även idag i nybyggnation kan se en viss växlighet på taken men det är sällsynt. Det finns en förskola som är relativt nybyggd här i området som har någon typ av småväxter på taket.
  Du har fått en jättefin vinkel på det gamla huset i den nedersta bilden och i båda bilderna så fint ljus och färg. En vacker komposition och dokumentation av det gamla.

  Jag blev så glad att du tittade in på min blogg, VARMT TACK !

  Jag förstår att du läser mycket och att det tar tid, men det är så stimulerande att läsa böcker och det gör jag också, även om jag inte just nu recenserar. Hinner liksom inte med.

  Jag prioriterar annat det här året. Mycket motion och att hålla musklerna i form. Inte så lätt…… :-) Men det är viktigt i min situation att jobba på det i och med risken för benskörhet genom medicinen jag äter mot att få återfall av tumör.

  Det är verkligen suveränt att ha hund som absolut kräver motion och det är som du väl vet en golden, så det är inte direkt någon ”runt-knuten”hundsrastning :-)
  Fast jag brukar även efter morgonpromenaden ta fram gångstavarna och gå på egen hand. Men det kan många gånger fordras en viss övertalningstaktik om detta med mig själv. :-)

  Jag tittar in i morgon på dina fina fotoinlägg och skriver mer då.
  Ha en fin kväll !
  /Marie

  Gilla

 2. Det ser verkligen ut som ett fantastiskt ställe där man skulle vilja ströva runt med kameran en fin sommardag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.