Hoj (74/365)

Inte bara en, utan hundratals, kanske tusentals hojar vid Uppsala Centralstation. Jag förstår knappt hur man skall hitta sin cykel i det här myllret.

Jag hade litet tur med det här motivet. Det limegröna och det rosa sadelskyddet drog blicken till sig, och då såg jag symmetrin i bilden med de två svarta sadlarna på samma höjd och de två neonfärgade sadelskydden på samma, men lägre höjd. I efterhand har jag ökat kontrasten och intensiteten i bilden.

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

9 reaktioner till “Hoj (74/365)

  1. Vilken otroligt läcker bild!!! Åsså skrattade jag lite där. Det är mycket du tänker på innan du klickar på avtryckaren. Skulle aldrig har märkt det där med sadelhöjden. Jag hade nog nöjt mig med att konstatera att det limegröna sadelskyddet var helt i min smak och att jag ogillar rosa skarpt;-)
    Som du märker har inte ambitionen att bli en ”riktig” fotograf;-)

    Gilla

  2. Förstår att cyklisterna målar och dekorerar sina cyklar i Köpenhamn för de inte ska smälta in i mängden och aldrig bli återfunna 😂 Samma gäller nog också i Uppsala.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.