Bokbloggsjerka v 23 – Tidigaste bokminne

Den här veckan är ämnet för bokbloggsjerkan i Annikas litteratur- och kulturblogg följande: Vilket är ditt tidigaste och/eller starkaste minne av böckernas underbara värld?

Mitt allra första minne är när jag som femåring satt och läste böcker med korta meningar om Karo och Far ror på lekskolan, jag tyckte att det var så otroligt roligt. Ett annat starkt minne är från 7-8-årsåldern, när min äldre bror och jag gick tillsammans till bokbussen och lånade böcker. Jag lånade enormt många böcker och efter ett tag hade jag läst allt de hade i bussen, så jag började beställa böcker som var med i bussen nästa gång den kom. Vad jag älskade att gå hem fullastad med böcker ♥

Länkar till fler som diskuterar tidiga och/eller starka bokminnen finns hos Annikas litteratur- och kulturblogg! Titta gärna in där och var med själv också.

12 reaktioner till “Bokbloggsjerka v 23 – Tidigaste bokminne

  1. Bokbussen hör också till mina varmaste barndomsbokminnen. Jag ville bli bokbusschaufför när jag blev stor, jag tyckte det verkade så roligt att ha en stor buss full med böcker :-) Nå, kom halvvägs, är i alla fall bibliotekarie i ett stort hus med böcker :-D

    Gilla

    1. Visst är det :) Jag önskar att det fortfarande kom en bokbuss här också, då skulle jag nog låna böcker bara för sakens skull, även om jag hade böcker så det räckte ändå att läsa.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.