Ny blogg för våra resor

Jag tittar ganska ofta tillbaka på foton från våra resor, men resten av familjen tycker att det är litet omständligt att hitta inläggen i den här bloggen. Den är ju så full av annat, som böcker och mat ;)

Därför håller jag just nu på att flytta över alla reseberättelser med bilder till en ny blogg – Hello from abroad. Titta gärna in om ni vill!

Det är inte helt enkelt att förstå det tekniska, men jag provar mig fram. Ser ni något i resebloggen som jag borde ändra på, får ni gärna kommentera här så skall jag försöka fixa det.

11 reaktioner till “Ny blogg för våra resor

 1. Jag ska genast kika in! Många läser bloggar i mobilen och då ser de oftast inte högerspalter och länkar till andra sidor utan bara en mobilanpassad blogg. De måste gå in i webb-versionen för att hitta att du (och jag) har massor av suuuper-intressant information i högerspalten ;-)

  Gillad av 1 person

   1. Tack, vad roligt att du tycker det! Det har varit väldigt tålamodsprövande att förstå mig på det tekniska, och att lägga över alla inläggen, men väldigt roligt också att återuppleva allt igen genom texter och bilder. Och att se hur stora barnen blivit sedan vår första resa :o

    Gilla

  1. Tack :) Jag skulle också gärna resa mer, det är roligt både med planeringen innan, själva resan och att se på bilderna och återuppleva resorna efteråt. Vi brukar hyra bil och bo på platser på landsbygden, då blir boendet rejält mycket billigare än när man bor i eller nära en storstad.

   Gilla

  1. Jag brukar titta in i deras blogg och har klickat runt och läst litet här och där om olika resmål. Tack för tipset om Frankrike, då måste jag klicka in där och se vad de skriver!

   Gilla

  1. Vi reser inte så mycket, men med en separat blogg för reseberättelser + foton från resorna kan familjen lättare se inläggen, och så kan man ju inspirera varandra när det gäller resor precis som med böcker, mat, pyssel m.m. Jag är inte särskilt teknisk… vad menas med att taggarna är tomma..?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.