Final (80/365) – Skolavslutning

I dag är det skolavslutning – finalen på ett års skolarbete! Nu väntar ett långt sommarlov.

Själv undrar jag som så många andra, vart tiden tog vägen. Jackie till vänster går nu ut fyran och Bella går ut sexan.

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

24 reaktioner till “Final (80/365) – Skolavslutning

 1. Härlig bild på dina fina flickor! <3 Det känns som om det var en evighet sen examen, men det var ju bara knappt två månader sen. Mycket har hunnit hända och snart börjar din äldsta gymnasiet… Jag tycker tiden går lite för fort trots att jag gör allt för att njuta av varje dag.

  Gillad av 1 person

  1. Tack ♥ Ja, det känns som en lång sommar, samtidigt som tiden ändå går så snabbt. Jag försöker också se till att vara i nuet och verkligen njuta av allt som går varje dag, men ändå rusar dagarna fram. Snart är barnen i den åldern som jag själv var alldeles nyss :o

   Gillad av 1 person

   1. Ja, ibland tror jag det ;) Men det blir ganska uppenbart att så inte är fallet när jag jämför mig med tjejerna som har energi som duracellkaniner och inte heller får ont någonstans efter allt studsande, hoppande och springande ;)

    Gillad av 1 person

  1. Tack! Efter första dagen på sommarlovet, som de tyckte var litet seg, har de nu hittat in i sommarlovsrytmen :)
   Ja hjälp, vad snabbt det går! Jag hoppas att de kommer att vilja ramla in här hos oss när de flyttat, för att äta middag och umgås med sina gamla föräldrar.

   Gilla

 2. Så fina de är och så speciellt det är med avslutning och sommarlov! Här gick yngste sonen ut nian, så grundskoleåren är över för oss. En mycket speciell känsla!

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det är stort att gå ut nian! Er son skall ju byta studieort också, så det blir en ännu större omställning, för alla. Här har vi en tradition att efter skolavslutningen i skolan, som var ovanligt vacker och lyckad i år, åka till en väldigt ambitiös restaurang/konditori där de satsar på vegetariskt och goda bakverk. Vi och min ena brors familj, som har sina barn i samma skola, brukar ses där efteråt. I år blev vi ännu fler, när en till familj slöt upp. Väldigt mysigt :)

   Gilla

  1. Tack :) Man skulle kunna tro att de tycker att det är skönt med sommarlov, men jag tror att det tar ett tag innan de kommer in i ett lugnare tempo utan en massa måsten. Det sägs ju att det tar 3-4 dagar att trappa ned när det blir semester, det kanske är samma sak med lov. I dag, som är deras första lovdag, trodde jag att de bara skulle njuta, men de saknar skolan. Litet skillnad att själv vara kreativ och ta sig för med saker jämfört med uppstyrda lektioner och danslektioner tre dagar i veckan och två musiklektioner. Nyttigt :)

   Gilla

  1. Tack :) Jag trodde att det skulle vara enkelt att ta en bild, men det blev blåton i bilden och skuggor var jag än bad dem ställa sig. Bråttom var det också, vi skulle iväg till avslutningen, annars hade jag velat fota dem litet mer avslappnat och inte uppställda. I efterhand har jag lagt på en varmt filter, då ser de mer naturliga ut.

   Gilla

  1. Tack! Ja, tänk första dagen på sommarlovet, så härligt det var! Men mina tjejer saknar skolan. Jag tror att de behöver litet tid på sig att bara vara, och kanske vänja sig vid att ha tid att ha tråkigt också.

   Gilla

 3. Vilken härlig bild på dina/era fina tjejer. Sååååå fina de är!!!

  Å jag trodde att det var tvärtom – Jackie till vänster ser betydligt äldre ut som Bella till höger som går ut sexan. Kanske känner jag så på grund av att Jackie är så mycket längre än sin syster – eller så har du blandat ihop höger och vänster;-)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.