Tomtelatte – godis eller kaffe?

Fotat med mobiltelefonen, jag lovar att Tomtelatten såg smakligare ut i verkligheten ;)

Det räckte att höra namnet för att jag skulle känna att jag absolut måste testa – Tomtelatte. Den innehöll förutom kaffe även kanelsirap, kardemumma och grädde.

Kaffe var det inte, enligt min mening, men hjälp så gott det var..! Som godis. Men kaffesuget försvann inte det minsta och jag längtade efter vanligt kaffe.

Det är Sanna som håller i utmaningen Gems weekly Photo Challenge, som är öppen för alla 🙂

20 reaktioner till “Tomtelatte – godis eller kaffe?

 1. Nu blev jag verkligen sugen. Låter som en perfekt dryck en kall och ruggig dag när man känner sig lite lagom slö och sliten efter en arbetsvecka. Hmm… var kan jag hitta den månntro? Trevlig helg!

  Gilla

 2. Det låter verkligen gott men lite synd att det inte stillar kaffesuget. Att köpa två kaffe på raken känns inte aktuellt (men vem vet, imorgon är det kanske höjdarpriser på kaffe när det är Black Friday…).

  Gilla

 3. Att blanda lite kardemumma och kanel i kaffe är väl en jul/vintertradition, men varför sirapsvarianten? Jag dricker inte kaffe men väääldigt mycket te och då är Chai en julig/vintrig variant med just de där kryddorna (fast inget slår en äkta chai kokt av indier!). Jag blir alltid lika irriterad när caféerna använder en syrup eller sötat pulver för att göra chai latte, sockret är helt onödigt! Och vispgrädde fungerar inte alls i te … då får det bli varm choklad med rom :-9

  Gilla

 4. Hahaha! Bilden är helt FANTASTISK – igen! Vad gäller inlägget så vet jag vid det här laget varför jag nobbar Espresso House. Alltså förutom att jag varken gillar kanelsirap (yuck!) och kardemumma (usch!), men jag älskar äkta grädde:-) så tycker jag att Expresso House serverar världens svagaste och mest smaklösa kaffe i alla dess former. Men inredningen och atmosfären på deras ställen är riktigt cool…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.