Veckans ord – Liten (men tuff)

Det här var för två år sedan. Vår lilla Araucana bredvid två Brahmor. Det roliga är att det är hon och de andra av hennes ras som är modigast. De stora Brahmorna är de försiktigaste bland våra höns. Kanske tur det, eftersom de är så stora.

Det är Sanna som håller i utmaningen Gems weekly Photo Challenge, som är öppen för alla!

17 reaktioner till “Veckans ord – Liten (men tuff)

 1. Kul att se höns som går fritt och mår bra. När det gäller marmeladen så blev det lite fel, du skall inte hålla utkik efter den burkan utan en annan, skrev just ett inlägg om detta och lade till ett serveringstips du måste testa.
  Dom har haft den på ICA men det var länge sen. Däremot har en del affärer samma märke så kolla runt kan dom säkert ta hem den.

  Gilla

 2. Vad roligt att jag nu fick lära mig en ny hönssort, Hade inte en susning om att Brahma fanns i hönsmodell. Trodde det var me rindieninsprierat. Men kanske kommer hönssorten därifrån. Och så liten er Araucana ser ut jämförelsevis.
  Fin och rolig tolkning av veckans tema-
  Kram!

  Gilla

 3. Så fantastiskt fina höno du har, både de stora men speciellt den lilla, tuffa. Det är kanske som med hundar att de små ofta är betydligt tuffare än vad storleken kan antyda. Det är ju iof väldigt bra om de större är snällare :-)

  Gilla

 4. Så härlig bild på dina fjäderfän! Vi hade också höns en gång i tiden – gul orpington och dvärghöns av blandras och gissa vilka som bestämde? just det … dvärghönsen :)

  Gilla

 5. Kul att se, väldigt fin bild! Du och jag är nog i minoritet inte många som både bokbloggar och har höns, och Brahma verkar ju vara en väldigt trevlig ras, lite som våra Wyandotte-höns kanske.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.