Veckans ord – Rikedom

Den största rikedomen är min familj. Efter den kommer en hel rad andra rikedomar, som att ha möjlighet att åka med någon ur min familj på fyrhjuling ut i skogen för att hämta granris. Jag älskar den traditionen ♥

I år var det mamma och jag som hämtade hem granris till julbocken och ett par andra dekorationer. Jag har fått en ny idé, inspirerad av allas vår käre Ernst ;) Bild kommer på resultatet.

https://www.instagram.com/p/BcW6tw3jgpW/?taken-by=justnujusthar

Höj ljudet, klicka på bilden och lyssna på det här… Oftast är det lugnt och tyst i skogen, men inte i dag. Någonting gjorde dem alldeles vilda.

Granriset omlastat till bilen. Det fick nätt och jämt plats… ;)

Ni ser stommen till julbocken vid huset. Nu skall den kläs så att den ger litet julstämning.

En annan rikedom är mat, och i dag har jag gjort en ny variant av julsallad. Recept och bild kommer antagligen i morgon. Den var så god och färgglad, så den tror jag att jag skall göra till vårt julfirande med släkten :)

Det är Anki som håller i veckans spännande rubrik.

 

 

 

 

5 reaktioner till “Veckans ord – Rikedom

 1. Jaså du, det blir ingen bock i år? Eller blir det både bock och Ernst-inspirerat? Jag gillar Ernst, gjorde inte det förr men har kapitulerat. Däremot tycker jag inte alltid att det han gör är så speciellt lysande ;-)

  Gilla

 2. Vad härligt det ser ut där hos dig. Fina traditioner där familjen kan göra saker tillsammans, det är rikedom det. Själv känner jag mig ofta rik. När jag sneglar på boktraven som väntar, eller när en heldag av skrivande skymtar i framtiden. Och familjen såklart. Tack goe guu för den.

  Gilla

 3. Kul att se vad det blir av bocken :-) Jag gillar Ernst, fast lite tveeggat. Ibland gör han skapelser som gör mig väldigt nervös. Såna med torra kvistar och levande ljus… ;-)

  Gilla

 4. Jättekul att du också hänger på hos Veckans rubrik. Gillar att det är lite annorlunda temaval, som kräver lite mera tankeverksamhet, åtminstone av min hjärna;-)
  Sedan ska det vara skoj att se vad Ernst har inspirerat dig till. Jag har otroligt svårt för honom måste jag säga!

  Å du – lycka till med granriset och julbocken :-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.