Grön sak (11/365)

Jag har väntat på bättre ljus för att fota Doris, men det skall visst fortsätta att vara gråmulet, och på tisdag och onsdag väntas dessutom både snö och hårda vindar (18 m/s), så då blir det antagligen ingenting fotat då heller.

Jag blev nöjd med två saker i den här bilden. Först och främst blev jag nöjd med att Doris låg kvar på kudden tillräckligt länge för att jag skulle hinna komma närmare, böja mig ned till hennes höjd och knäppa bilden. Vanligtvis kommer hon springande så fort hon ser att jag närmar mig. Jag blev också nöjd med att hennes ögon matchar filten.

Minst nöjd är jag med ljuset som blir som det blir när man fotar inomhus i skenet från lampor.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

12 thoughts on “Grön sak (11/365)

 1. Jättefin bild! Förstår att du hämtade kameran. Filt och ögon är i perfekt harmoni. Och hon är ju så söt!
  Såg sin kommentar hos Anni om sommarplaner. Just bila genom Sverige, Danmark, Tyskland, Belgien, Holland och vidare till Paris och sen Franska Rivieran, hem via Monaco och Italien, Schweiz gjorde vi 2009. En fantastisk resa. Så vackert genom Frankrike. Vi var borta nästan 3 veckor och det är väl svårt när ni har er gård.
  Min man har fått långsemester beviljad till julen. Så nu ska vi börja planera Nya Zeeland! Men det gäller ju att läget är någorlunda stabilt här hemma också. Annars vill jag inte åka. Kram

  Gilla

 2. Å vad är det för fel på ljuset frågar icke-fotografen – jag alltså;-) Gillar hur Doris spänner ögonen i dig – en ganska så sträng blick tycker jag. Den blicken säger mera än 1 000 ord;-) Bilden är härlig! Dessutom tackar jag för väderprognosen som jag INTE ville höra;-)

  Liked by 1 person

  1. Ja, den katten har personlighet 🙂 Det roliga är att hon har den skarpaste blicken och är den bästa jägaren, tuff som attan, men det är hon som är den mest sociala också. Hon jamar och vill ha kontakt hela tiden och vill helst ligga bakom mig på mattan när jag sitter vid skrivbordet. Hon vill vara med hela tiden, och som sagt väldigt pratig. Hon är väl som katter ofta är; både sociala och mjuka och livsfarliga och tuffa jägare. En häftig kombination 🙂

   Gilla

  1. Tack så mycket 🙂 Ja, katter är nästan omöjliga tycker jag, det går inte att dirigera dem på samma sätt som med hundar. Men förutom när man skall fota så är det ju det man tycker om hos dem, självständigheten.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s