224 – Pausar (105/366)

fame april

Shelly har varit hos sin uppfödare under en vecka inför utställning. Då passar Fame på att lägga beslag på sittpuffen som brukar vara Shellys plats. Bildmässigt hade det varit snyggare att beskära fotot så att mer fokus kom på Fame och mindre på rummet, men jag fotar framförallt för att dokumentera vår vardag, och då kan det vara roligt att ha bilder på hur det såg ut hos oss 2016.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

17 thoughts on “224 – Pausar (105/366)

  1. Bilden är kanooooon! Å jag måste säga att den katten ser ut som en riktig diva, som är van att få som hon vill. Hon är ju en fantastisk fotomodell. Å hon har också blå ögon, något jag bara sett hos dina två katter.

    Liked by 1 person

  2. Tycker du gjorde helt rätt som valde att inte lägga allt fokus på din otroligt vackra katt. De färger som finns på tapet, soffa, gardin och tyget som ligger på soffan ger en väldigt harmonisk bild och som du skriver, du dokumenterar en del av er vardag 2016 och det är värt mycket att se tillbaka till om några år ;-)

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.