Nya böcker att läsa i januari – februari

Eftersom terminen inte börjat än för tjejernas danslektioner, har jag inte lika mycket lästid som jag kommer att få senare. Jag har ändå hunnit läsa tre av böckerna i den här traven, och mina analyser och omdömen kommer under nästa vecka.

Jag glömde att ta med Vågornas viskningar av Tamara McKinley och Smilla firar glutenfritt : favoritrecept till årets alla högtider.

– 13 grader hos oss i dag. En perfekt dag för att stanna inomhus och läsa. Vad har ni för planer?

 

 

 

10 reaktioner till “Nya böcker att läsa i januari – februari

 1. Shelly var nog fotomodell i ett tidigare liv. En suveränt fin bild. Har ju sagt det förut – du är en mästare på att arrangera bilder. Duktigt att du vågade dig ut i 13 minusgrader och fotade. Här var det ”bara” -9, och jag gick inte ut kan jag säga;-)

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Vad gör man inte för att få några foton ;) Jag var faktiskt utomhus halva dagen i går, trots kylan, och dagen innan när det var nästan lika kallt var jag ute nästan hela dagen så länge det var sol. Så härligt när solen visar sig!

   Gilla

  1. Mysig med promenad, kaffe och läsning :) Jag varvade att vara ute med Shelly och kameran med att planera en resa till i sommar. Det var så härligt med solljuset, äntligen!, så det var svårt att hålla sig inomhus.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.