Hjärterum (16/365)

Snapshot med mobiltelefonen – våra två stallkatter som tränger ihop sig i ett av fönstren i vår hall. Bilden får vara som den är, utan vidare redigering än litet korrigering av vitbalansen för att det gula ljuset inte skall bli för markant. Jag hade gärna gjort bilden litet ljusare, men jag vet inte riktigt hur man gör det utan att det vintriga landskapet utanför också blir ljust och tonas ut för mycket.

Håll ut, ni som börjat ledsna på mina djur- och naturbilder, under veckan kommer det även bokrecensioner och antagligen stadsbilder, och så något inlägg om vår reseplanering.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

 

20 reaktioner till “Hjärterum (16/365)

 1. Djur och naturbilder tröttnar en aldrig på ;) Så fina… saknar att ha djur när jag ser dem, men en sån sak kan ju ändras snabbt ;)

  Gilla

  1. Tack :) När jag såg dem sitta där i fönstret var jag ju bara tvungen att snabbt fota dem. Det fick bli med mobiltelefonen, hade jag hämtat vanliga kameran hade de varit på en annan plats för länge sedan ;)

   Gillad av 1 person

  1. Tack, vad kul att du gillar :) Ibland har man tur att hinna få fram kameran och ta en bild innan motivet försvinner iväg. Med de här två katterna måste man vara väldigt snabb…

   Gilla

  1. Skönt att höra, för det kommer helt säkert fler… ;) Det är svårt att låta bli att fota djuren man har omkring sig när de hela tiden bjuder på fina ögonblick som man vill bevara.

   Gilla

  1. Ja, temat passade ju bra till de här två bredvid varandra. Man skulle kunna tro att de vill gå ut när de sitter där och tittar, men jag öppnade ytterdörren många gånger och lockade på dem, men de vägrade gå ut i kylan ;)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.