Nya böcker att läsa i februari

Några böcker hänger med från januari, men de flesta är nya böcker som jag är väldigt sugen på att läsa. Helst vill jag hinna läsa någon klassiker/hyllvärmare också.

Smilla Luuk har kommit ut med en ny bakbok med glutenfria recept, den skall jag testbaka något ur under veckan. Det lutar åt att det blir en kaka med karamelliserade äpplen och mandelmassa. Ni kommer att få se och läsa om det här i bloggen.

Jonas Bruns bok kom signerad som en överraskning i brevlådan. Den fanns med bland de böcker jag valt ut som mest intressanta under början av året, så det var ju ett positivt sammanträffande.

Författaren till Kalejdoskop hörde av sig och undrade om jag ville läsa hennes novellsamling om vänskap och kärlek i Paris, eftersom hon förstått av mina inlägg att jag tycker om Frankrike. Jag som inte skall åta mig för många böcker kunde förstås inte tacka nej när det handlar om Paris ;)

Böckerna utan hund ;) Litet skarpare bild så att titlarna syns, men inte lika kul som när Shelly är med.

Vad tänker ni läsa den närmaste tiden?

 

 

 

 

 

12 reaktioner till “Nya böcker att läsa i februari

  1. Vad tycker du om Grace? Jag nog inte läst någon recension som tycker att den är sådär, antingen faller man helt för den eller inte alls är min uppfattning hittills. Stämmer det?

   Gilla

   1. Vad synd, men ibland är det så med vissa böcker. Jag brukar också hålla ut i det längsta, och ibland kommer det faktiskt en vändning i slutet som gör hela boken fantastisk.

    Gilla

 1. Den första bilden är härlig! Kolla hur Shellie slickar sig om munnen vid åsynen av böckerna. Hon verkar vara riktigt lässugen där;-)
  Har fem deckare som står i hyllan och väntar på att bli lästa. Just nu läser jag ”Jag är Malala”. Kan väl säga som så att den boken inte är lika lättuggad som en deckare. Har kämpat med boken i en månad nu. Tror att den först översattes från originalspråket till engelska och att den svenska översättningen baserades på den engelska versionen. Så, nej, jag håller mig nog till ”lättugg” i framtiden;-)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.