Årets bokrea – mina favoriter

I förra inlägget tipsade jag om böcker jag själv läst och tyckt om, och som finns till fina priser på årets bokrea. De böcker jag visar nu är sådana jag inte läst, men som jag gärna skulle läsa, och som också finns med på rean. De flesta av de här böckerna kostar 59 kronor styck på bokrean. Någon kostar bara 29 kronor och den dyraste 119 kronor, men så är den boken i princip nyutgiven också.

Bokrean startar den 27 februari, men du kan redan nu förhandsboka böcker som ingår i rean hos bland andra Bokus, Adlibris och CDon.

Har du hunnit se ut några favoriter än?

 

8 reaktioner till “Årets bokrea – mina favoriter

    1. Skrattar ofta högt av dina raka kommentarer, gillar dem verkligen :)) Jag förstår att det här inte är böcker i din smak, de kanske inte är i min heller, vi får väl se. Däremot vet jag att böckerna i det tidigare inlägget var väldigt bra :)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.