Slut på det roliga (38/365) – nu blev det vinter

I går morse vaknade vi upp till det här… Fy farao, som Lotta på Bråkmakargatan sade. Runt oss i Stockholms- och Uppsalaområdet var det trafikkaos med flera bilolyckor och oframkomlig väg. Vi hade tre aktiviteter inplanerade, men valde att stanna hemma.

På morgonen skottade jag gångar till bilarna, stallet och gästhuset. Inte så tungt, men jag blev i alla fall genomsvettig av att pulsa i snö i en timmes tid. På eftermiddagen hade gångarna snöat igen helt och hållet… Men då kom grannen med traktor och snöslunga och ordnade framkomlig väg in till oss.

Men jag skall inte klaga. Jag har precis läst Bea Uusmas bok om Andrées polarexpedition. Det här är ingenting, det kunde vara så mycket värre.

Ha en fin dag hörrni!


Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

5 reaktioner till “Slut på det roliga (38/365) – nu blev det vinter

  1. Förstår precis hur du tänker, själv såg jag den fascinerande filmen om glaciärforskaren Claude Lorius igår kväll. Den hade jag inte sett en varm sommarkväll. Nu tyckte jag allt att jag hade det rätt bra under filten i mitt varma hus.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.