Försommarkänsla (51/365)

I går gick jag med Patrik på niohålsbanan här vid oss. Vilken fin kväll det var med ljumma vindar. Flera verkade tro att det var sommar, och gick runt på banan i kortärmade tröjor. Själv hade jag både kortärmat och dubbla långärmade tröjor ;)

Eftersom jag var förkyld med ihållande hosta innan operationen, och har haft feber efter operationen, var det här första promenaden på evigheter. Det kändes. 8000 steg i backe upp och backe ned, och dessutom mjukt och litet blött underlag som skorna sjönk ned i för varje steg. En rejäl kickstart efter lång vila.

Undrar hur lång tid det tar för kroppen att läka efter en operation, tror ni att jag kan börja träna hästen igen nu när det gått en vecka?

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

10 reaktioner till “Försommarkänsla (51/365)

 1. Jag gillar inte att du fått feber efter operationen, du har väl kollat så att de inte har med varandra att göra? Tag det nu lugnt! 8000 steg i tredubbla lager säger ju allt, du är inte frisk än. Var rädd om dig!

  Gilla

 2. Ett toppen foto! Å om du hade försommarkänslor igår borde du ha fått sommarkänslor idag. Vilken dag! Nu är det ju en engångsföreteelse enligt SMHI, men jag hoppas att du kunde njuta fullt ut. Tror att idag hjälpte nog rejält med din rehab efter operationen. Har ingen aning hur lång tid det kan ta att återhämta sig från en operation.

  Gilla

 3. Men, vilken otroligt vacker bild Annette! Färger, komposition, speglingar… allt så perfekt. En toppenbild kort o gott.
  Här klär jag också på mig lit för mycket när vi är ute och vandrar i naturen, hellre det än att frysa och man kan ju alltid skala av sig lite om det blir för varmt. 8,000 steg! Då måste du ha en stegräknare, inte så dumt och kanske både roligt och intressant att se hur mycket man avverkar på en dag. Ska nog köpa en själv.
  Skönt att läsa att du börjar få ny energi efter din operation som naturligtvis tar på kraferna. Hur lång tid det tar innnan man är helt i form igen har jag ingen aning om, beror naturligtvis på operationens omfattning som jag ju inte känner till. Men att börja träna hästen efter bara en vecka känns för mig lite förhastat. Bäst att känna efter hur kroppen mår och kanske samråda med din läkare. Framför allt, sköt om dig, låt det ta den tid det tar, tids nog är du i tiptop form igen. Önskar dig en fin och vårlik helg från Malta 💖 Läste att det skulle bli sommarvärme därhemma 🌸🌹🌸

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.