Nya bokpaket i brevlådan

Jag fick en förfrågan om jag ville läsa Fuckboy – Praktisk handbok i konsten att dejta. En bok som utlovas vara humoristisk, personlig och kaxig, skriven av en relationsexpert och journalist.

Jag tillhör inte bokens huvudsakliga målgrupp, men jag gillar att läsa det mesta för att hålla mig ajour med vad även andra läser. Recension kommer inom kort.

Min första tanke när jag såg den lilla presenten som följde med boken var:

– Tändstickor, vad skall jag ha dem till? Eller är det choklad? :)

Det var varken det ena eller det andra, utan något helt annat som den som inte är lika naiv och/eller lika stor chokladälskare som jag antagligen kan lista ut.

Jag blev förresten tvungen att googla på vad fuckboy betyder, jag har aldrig hört begreppet tidigare. Det är tydligen en kille som kan bete sig hur som helst i dejtingsammanhang, utnyttjar tjejer utan att känna ansvar eller skuld. En player. En person man skall hålla på minst en armlängds avstånd, både fysiskt och mentalt.

Den här boken kom som en överraskning med posten. Det verkar vara en väldigt fin bok för unga vuxna. Den handlar om relationen mellan en mor och en dotter, om psykisk ohälsa, försoning och att hitta sig själv. Min recension kommer i början av juni.

Det har varit fullt ös här den senaste tiden, men i kväll kommer troligtvis ett inlägg där jag berättar hur det var på Sigtuna litteraturfestival, med bilder och citat från bland annat författarsamtalen!

 

 

 

 

 

 

2 reaktioner till “Nya bokpaket i brevlådan

    1. (preventivmedel)
      vi har ju många barn, reklammakare verkar ha koll på allt; vi fick bilreklam för 7-sitsig bil, och en tepåse – med potenshöjande verkan! (= skämt, stod det med små bokstäver, vanligt te ☺️)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.