Omaka par (60/365), men lika ändå!

När tjejerna var yngre fotade jag dem varje dag. Nu är det inte lika enkelt, eftersom de oftast vägrar vara med på bild. Det hjälper inte att jag förklarar att det blir roligt för dem också sedan, att se hur de såg ut när de var tolv och tretton.

Jag vet hur det var i den där åldern. Ja, upp till fyrtioårsåldern faktiskt ;) Det finns inte många bilder på mig mellan tjugo och fyrtio, jag avskydde att bli fotograferad och ställde inte ens upp så här snällt som Jackie och Bella gjorde i dag.

Nu är de i alla fall förevigade ♥ ♥

Tre av bilderna fotade jag med mitt Canon EF 16-35/4 L IS USM och de två bilderna i mitten fotade jag med Tamron 90/2,8.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

14 reaktioner till “Omaka par (60/365), men lika ändå!

 1. Vilka fina bilder på döttrarna! :-)
  Har inte särskilt många bilder från tonåren heller, och inte ens från barndomen. Mest beroende på att man inte alls fotade lika mycket på den tiden, kanske beroende på att filmen var något dyrare då ;-)

  Gilla

 2. Så fina bilder! Så glad man blir när syskon trivs ihop som tjejerna ser ut att göra, för då har de varadra tänker jag. Nej, jag ville/ vill inte heller bli fotograferad:)

  Gilla

 3. Vilka fina döttrar! Och extra roligt att de nu gick med på att bli fotograferade. Så mycket liv och glädje i bilderma. Och gläds över att det är just dina döttrar. Och bilderna ”lever” med en sann glädje hos tjejerna.

  Gilla

 4. Grattis till den bedriften – att få ta bilder på tjejerna alltså. Inte det lättaste i den åldern. Å gud så stora och vuxna de har blivit sen sist jag såg dom. Tror det var ett år sedan när du fotade dom under er resa i Frankrike.
  Bilderna är helt suveräna. Jackie(?) med glasögonen påminner om en skådespelerska, men som vanligt när det gäller skådespelare och sångare så kommer jag inte på vad hon heter.

  PS. Ropade på min man. Visade honom bilderna och han höll med mig. Han tyckte att även Bella ”verkade bekant”, men han kom inte heller på namnen. Måste ha nåt med åldern att göra;-) DS.

  Gilla

 5. Helt underbara bilder på era härliga tjejer! Spontana, lekfulla och så fyllda av glädje så det känns rakt in i hjärtat när jag tittar på dina bilder. De ser verkligen ut att trivas ihop 💗 Har ända sen jag var barn ogillat att bli fotograferad och det sitter i än idag. Därför finns det heller inte många bilder på mig varken från min uppväxt eller senare. Trivs betydligt bättre bakom kameran. Önskar dig en fin helg Annette!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.