Intressant författarsamtal om vägen mot debutromanen

I går var jag i Norrtälje hos Roslagens Bokhandel. Veronica Linarfve debuterar med den här fina boken och kom för att berätta hur det blev en bok, vilka misstag hon gjorde och vad hon gjorde rätt.

Ett intressant samtal med många tips för den som själv drömmer om att få en roman utgiven.

En fin hälsning fick jag också.

Bella och Jackie följde med till Norrtälje för att strosa runt på egen hand under tiden jag var på författarsamtalet. Hemgjord glass hann de med innan vi skiljdes åt, glass som ju matchar bokomslaget.

Själv avstod jag glass, och att döma av mitt ansiktsuttryck ångrade jag det beslutet ;)

I dag väntas det bli + 29 grader. Vad har ni för planer? Själv skall jag antagligen göra det mest vansinniga man kan göra en sådan dag, bortsett från att springa maraton. Bilder kommer i kväll.

3 reaktioner till “Intressant författarsamtal om vägen mot debutromanen

 1. Så himla roligt för dig med författarsamtal! Har du planer på att själv skriva en bok?? Du kanske redan håller på. Igår höll jag mest på att packa upp och så. Badade med dottern och hennes lilla familj, var i stallet. Idag har jag försökt hinna jobba så mycket som möjligt nu när jag varit borta. Men blev så glad i morse när det regnade så jag stack ut och sprang. Imorgon ska jag ta fram ditt mail och min kalender och kolla på datum jag kan åka. Ska bli kul!! Såg att du träffat en annan bloggvän också. Jag har ju också träffat några förut och det är jätteroligt.
  Perfekt matchning med bokomslag och glassen. Kommer du hit någon gång ska vi åka till Björnlunda och äta världens godaste glass. Brukar bli en tur till Norrtälje varje år då vi besöker våra vänner ute på Blidö. Tycker Norrtälje är mysigt.
  Hoppas du gjorde nåt roligt och inte typ putsade fönstren eller nåt :) Vi hörs! Kram

  Gilla

 2. Snygg matchning där! :-) Haha! Ja, du ser verkligen missnöjd (eller snarare avundsjuk) ut :-D
  Planerna för dagen är typ obefintliga. Förutom frukosten som är på gång nu. Vad du ska göra? Jag gissar på… att du inte ska bada i alla fall, för det verkar väl vara det mest vettiga att sysselsätta sig med i den värmen :-D

  PS: Se till att du får en glass nu å det snaraste också :-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.