Semesterfeeling i Languedoc-Roussillon

Så otroligt skönt vi haft det i dag! Jag som är den rastlösa i familjen trodde att jag skulle bli uttråkad av en hel dag på samma plats. Så blev det inte.

Efter den fantastiska frukosten, som jag visade i förra inlägget, vilade vi på rummen ett par timmar. Från förmiddag till kväll var vi sedan vid och i poolen. I princip helt ensamma. Bara ett äldre par som drack vin och kaffe under ett parasoll, men vid elva försvann de och sedan var det bara vi och ljudet av fågelkvitter och porlande vatten. Och prat och skratt från oss själva :) Jag har nog aldrig tidigare simmat så mycket, så många dagar i sträck, som under den här resan.

Nu skall vi fortsätta att ta det lugnt på rummen, och i morgon bär det av norrut när Patrik kommit tillbaka från konferens i Tyskland. Här var det bara fem rum, i morgon är det 33 rum på hotellet vi bokat och väldigt flott att döma av bilderna. Om ni vill fortsätta att följa med oss på resan kan jag visa bilder i morgon.

7 reaktioner till “Semesterfeeling i Languedoc-Roussillon

 1. Mysiga bilder från ett ställe som ser ut att vara toppen! Otroligt vackra fönster på din bild. Inser att jag kan kika på ditt insta även på datorn, då får jag nog upp bilderna från rummet ert.
  Tackolov har vi wifi även i bilen, så är det hackigt där vi bor vet vi att det fungerar när vi åker. Man är ju så bortskämd med att tekniken fungerar!
  Vi bor på ett och samma ställe i en vecka nu och har inte alls samma väder som ni, men dina bilder får mig att njuta av att veta vad som väntar. Lite som att suga på karamellen och ändå ha den kvar.

  Gilla

 2. Å vilket underbart väder ni har som bonus:-) Jag åker gärna snålskjuts med dig under resten av resan. Nu var det iofs 26,5 grader här idag, men pool har jag ju inte att tillgå;-)

  PS. Vad var det ja sa i föregående kommentaren – du hinner blogga också;-) DS.

  Gillad av 1 person

 3. Oj vilken härlig resa ni gör! :-) Så fina och mysiga omgivningar :-) Trist bara när man råkar ut för icke-pålitliga wiffiställen. Man vill gärna dokumentera under resans gång, så det är väldans frustrerande.

  Ha det fortsatt toppenbra!

  Gillad av 1 person

  1. Japp, frustrerande var rätta ordet! Men när jag kom på att jag kunde göra kollage i en app på mobiltelefonen så att det blev i princip bara en bild, då gick det bättre, om än låååångsamt. Bra tålamodsövning ;)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.