Nya böcker i brevlådan

Hos Anna/och dagarna går… vann jag uppföljaren till Den lilla bokhandeln i Paris. Nu handlar det om Den lilla bistron i Bretagne. Jag blev så sugen på att resa till Bretagne när jag följde dels Anna, dels Anni på Instagram när de alldeles nyligen var i Bretagne, så jag ser fram emot att läsa boken som utspelar sig där. Dessutom gillade jag verkligen Den lilla bokhandeln i Paris. Recension är på gång.

Från ett av mina favoritförlag, Sekwa, fick jag en förfrågan om jag ville läsa första delen i thrillertrilogin om kommissarie Camille Verhoeven. Jag har läst andra delen, Alex, och den var fantastisk. Intrigen var så smart uttänkt och hela upplägget helt annorlunda jämfört med andra thrillers jag läst. Japp, jag tackade ja, trots att boktraven med olästa böcker redan är alldeles för hög. I den här första delen blir kommissariens egen familj indragen i den mordutredning han arbetar med.

Jag passade på att fråga om jag kunde få läsa även Mellan himmel och Lou, som är en av de böcker jag sett mest fram emot att läsa under våren, men inte hunnit. Den utspelar sig förresten utanför Bretagne.

 

4 reaktioner till “Nya böcker i brevlådan

  1. Det är ju en himla tur att det är sommarlov nu och att tjejerna varken behöver skjutsas till skola eller aktiviteter. Dessutom har vi världens ”läsväder” just nu! På dagarna i skuggan och på nätterna på balkongen för min del, på altanen för din del. Perfekt tajming!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.