Vilket trevligt besök av min bloggvän Mia

I går fick jag jättetrevligt besök av Mia, en bloggvän sedan ganska många år tillbaka. Jag tror att det var genom Helgbilden, alternativt Fototriss, vi hittade till varandras bloggar och nu träffades vi för första gången irl. Vad vi hade mycket att prata om, tiden rusade iväg.

Mia hade bakat så gott fröknäcke och det blev min frukost i morse med färskost och ärtskott, kaffe och ägg.

Här sitter vi alldeles innan Mia måste bege sig hemåt. Hoppas att vi snart kan få till en träff igen och prata vidare, samtalsämnena tog aldrig slut.

10 reaktioner till “Vilket trevligt besök av min bloggvän Mia

 1. Ja tack för senast! Såklart vi måste träffas igen! Som sagt, vi hade behövt många timmar till för att prata klart :) Läste om tågluffning idag och då tänkte jag på dig och din familj. Miljövänligt, spännande och ni får se massor. Vi tågluffade på 80-talet men det har ju blivit poppis igen. Ha en fin helg! Kram

  Gilla

 2. Hurraaa! Så kul att det blev av och att ni fick träffas! Anar att ni nästan pratade i munnen på varandra, tänk så mycket som behöver avhandlas om både det ena och det andra.

  Gilla

 3. Men jag tyckte väl att jag kände igen Mia, jag är också bloggkompis med henne! Aldrig träffats IRL men hon har lovat att när hon hittar tillbaka hit till byn då ska hon söka upp mig. Visst är det kul när man synkar lika bra som man trodde!

  Gilla

 4. Har också träffat Mia tillsammans med Anita. Jättekul att du också träffat världens trevligaste och finaste tjej. Å ni har ju verkligen mycket gemensamt, bland annat intresset för hästar och hundar.

  Gilla

 5. Men vad roligt!!! Ännu ett bevis på hur fantastisk bloggvärlden är och jag kan tänka mig att ni hade mycket att prata om. Vilken härlig glädje ni utstrålar där ni sitter på trappan tillsammans med fina Shelly ♥ ….eller är det kanske valpen?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.