Nya böcker i brevlådan – en spännande mix!

Under sommaren har det inte ramlat in så många nya böcker, men i går kom en efterlängtad trave!

Jag gillar Olga Rönnbergs träningsfilosofi, och nu har hennes senaste bok kommit, om Mat, träning och hormoner när kroppen förändras. En tränings- och kostbok för kvinnor över 30, så perfekt! Jag har skummat igenom den från början till slut och det ser lovande ut. Recension kommer med utvärdering av både träningsprogram och kost.

Övriga är böcker som stått högt på listan över böcker jag vill läsa i höst. Jag kommer att skriva om dem allihop här i bloggen så snart jag hunnit läsa. Och jag vill läsa, tro mig. Mitt behov av att grotta ned mig helt i böcker och bara läsa är just nu väldigt stort. Jag har nog aldrig varit så trött som den här sommaren, och jag som skulle hinna läsa så mycket har inte läst en bråkdel av vad jag tänkt mig. Nu hoppas jag på svalare väder så att energin kommer tillbaka.

Hur har det gått för er i sommar? Har ni hunnit med att läsa det ni ville?

 

5 reaktioner till “Nya böcker i brevlådan – en spännande mix!

  1. Jag har precis som du inte läst knappt alls denna sommar! Jag som brukar svepa åtskilliga böcker under semesterresorna har inte öppnat en bok – det kan ju också bero på att dagarna var fyllda med upplevelser och den lilla tid som var över så var det fotbolls-VM! Jag ser fram emot en lång regnig höst då jag kan sitta på glasverandan med en tebalja och njuta av alla olästa böcker.

    Ser också fram emot fler inlägg från er resa, den tog slut så abrupt!

    Gilla

  2. Nu läser jag ju inte i din tempo såklart, men jag har läst betydligt fler böcker än jag någonsin gjort under sommaren. Det beror helt enkelt på att jag har ställt om dygnsrytmen. Har suttit på balkongen till klockan två-tre, gått upp betydligt senare och förlagt måltiderna till dom som gäller på sydligare breddgrader.
    Men det kan du ju såklart inte göra med djur som måste tas om hand. Du, det är inte så dumt att bo i lägenhet, jag lovar;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.