Söndagsbilder

På onsdag nästa vecka börjar Bella och Jackie i skolan igen och vi återgår till många av våra vanliga rutiner. Sommaren har varit lång, men det känns ändå litet vemodigt att höstterminen börjar nu. Samtidigt skönt. Jag gillar vardag.

I helgen spelar Patrik golf både lördag och söndag, och jag gör det jag längtat efter hela sommaren – grottar ned mig helt i läsning. I går satt jag hela dagen omväxlande i fåtöljen i vardagsrummet och i sängen i vårt sovrum och bara läste. Med några avbrott för att hänga tvätt, laga mat och sådana saker.

Tack till er som peppade när jag lade upp den här bilden på Instagram i går. Några av era kommentarer:

Hellre ett hem med päls och klomärken än ett utställningshe
Ni har säkert ett vackert hem 💞
Tror det ger mer livskvalité att ha djur än ett stylat hem 😍
Levande djur sprider mer glädje och kärlek än döda ting 😻
Att det syns att det är levt i är väl vad som gör skillnaden mellan en stylad bostad och ett hem 👍🙂❤️
Just därför blir det ett vackert hem! 💕

9 reaktioner till “Söndagsbilder

 1. Ni har ju hur mysigt och hemtrevligt som helst!! Du kan vara stolt över både din familj och ditt hem! Härligt med peppande kommentarer. Och vad skönt med en läshelg.
  Denna helg var jag hos dottern och hjälpte henne med barnen i fredags. Och sen lördag till söndag hade vi Charles här, så en riktig barnbarnshelg. Är lite slut nu men de är ju så himla mysiga!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! ♥ Det låter som en intensiv, men mysig helg :) Jag var barnvakt till Max som är fyra månader, och jag blev ganska trött av det, trots att han sov nästan hela tiden. Så mycket ansvar för en liten bebis, och jag är expert på att oroa mig för allt som eventuellt, möjligen, kanske kan hända…

   Gilla

 2. Bilden med solrosen är en höjdare, otroligt läckert foto!
  Ett hem ska se bebott ut, inte som en stylad visningslägenhet hos mäklaren. Och om man har husdjur så är det ju självklart att vissa inventarier slits lite mera än andra. Helt normal och otroligt sympatiskt enligt mig.

  Gillad av 1 person

  1. Sådana är de, valparna. Hopplöst jobbiga tidvis, men ändå värt det. Inte så kul när de tuggar på inredningen, hoppas att det hjälper med ättika. Ser fram emot bilder på valpen :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.