Ett frågetecken är ett halvt hjärta

I går låg den här boken som en trevlig överraskning i brevlådan. Visst är det ett fint omslag. Jag gillar stämningen som det förmedlar. Jag gissar att det är en feelgoodroman, men inte av det glättiga slaget, utan litet mer utforskande på djupet.

Den som är romantiskt lagd blir nog förväntansfullt rusig redan av bokens titel – Ett frågetecken är ett halvt hjärta. Själv är jag inte riktigt så romantisk, så titeln är litet för sentimental för min smak. Däremot tycker jag att typsnittet och färgsättningen passar väldigt bra tillsammans med motivet. Jag är kanske litet frågande till äpplet, men det visar sig nog ha betydelse för handlingen.

Många bokbloggare, läste Sofia Lundbergs förra roman, Den röda adressboken, som kom som nyutgåva i slutet av förra året. Bilder på boken dök ofta upp i mitt Instagramflöde, med omdömen som varm och gripande. Av omslaget att döma kan vi nog förvänta oss det även av Ett frågetecken är ett halv hjärta.

3 reaktioner till “Ett frågetecken är ett halvt hjärta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.