Min reseberättelse från Frankrike fortsätter

Efter det senaste inlägget om vår resa genom södra Frankrike kom jag visst av mig i reseberättelsen. Ni kanske minns att vi startade resan i Nice och bilade ned mot spanska kusten. I senaste inlägget hade vi kommit till ett fantastiskt pensionat i Carcassonne, men det skulle bli ännu mer hänförande. Så här bodde vi nästa natt, högt uppe i bergen med milsvid utsikt. Det var så vackert att jag nästan inte kunde ta in att vi faktiskt var där och fick uppleva det.

Den här utsikten hade vi från poolen.  Och jag som har sagt till mig själv och andra att jag inte vill resa någonstans på väldigt länge. När jag ser bilderna jag tog vill jag tillbaka. Igen.

Just nu väntar jag på att surdegsbröd som jag bakat skall bli klara i ugnen, men sedan skall jag sätta mig vid datorn och fortsätta reseberättelsen som jag påbörjade i somras!

6 reaktioner till “Min reseberättelse från Frankrike fortsätter

  1. Carcassonne är fantastiskt. Min äldsta dotter med familj har ett hus i Limoux som ligger ganska nära, så vi åker ofta dit med det lilla tåget när vi är där och hälsar på. Håller med om att landskapet är underbart vackert nära den spanska gränsen. I synnerhet när Pyrenéernas snöklädda toppar syns vid horisonten.
    Ingrid

    Gilla

  2. Jag har läst första delen av din reseberättelse från Frankrike och ser fram emot än mer. En verkligt lyckad resa med många fina smultronställen. Frankrike har jag besökt en del och gör det gärna fler gånger. Har antecknat dina tips om bl.a. boende. Fina bilder!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.