En inte helt vanlig lördag

I kväll skall jag sammanfatta våra dagar i den sydfranska kuststaden Cassis och visa bilder i bloggen. Det var en väldigt vacker stad, där jag råkade ut för både en parasollincident och ett matval som fick kocken att skicka ut servitrisen och fråga om jag verkligen menade det jag bad om.

Förhoppningsvis hinner jag skriva om en fantastisk bok också, den senaste av Elizabeth Strout. Och så skall jag köra hö till hästarna.

Men nu måste jag scrappa ett dopkort och välja klänning till dagens stora tillställning, då Max skall döpas. Det kommer nog bilder på det också, och kanske på hur Jackie fått tillåtelse att sminka mig, eftersom hon tycker att jag är usel på det.

Hoppas ni får en fin lördag!

3 reaktioner till “En inte helt vanlig lördag

  1. Det inlägget ser jag verkligen framemot. Du som är så vacker – behöver du smink;-) Ska bli jättekul att de före och efter bilder där:-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.