Hektisk start på hösten

Förra året vid den här tiden hade jag redan köpt hem höstväxter till krukorna vid entrén, det har jag inte haft en tanke på tills nu. Dels har det varit fortsatt sommarvärme på dagarna, dels har det varit fullt upp de senaste två veckorna med skjutsningar till olika skolutflykter och danslektioner.

I går skulle Jackie skjutsas till skolan klockan 8.00, men Bella började inte förrän klockan 11.00. Sedan skulle Jackie hämtas klockan 14.30 och Bella klockan 15.30. Under dagen hade Jackie skadat axeln, så medan vi väntade på Bella hann jag handla till lägret de skulle till i dag och vidare till läkarstationen för att kolla upp axeln.

Nu skall jag strax hämta dem på lägret för att skjutsa till dansskolan. De har båda två blivit antagna till dansskolans spetsgrupp, och då är danslektionerna obligatoriska, så de har beviljats ledigt från skolan ett par timmar. Efter danslektionen skall jag skjutsa tillbaka dem till  lägret och sedan tillbaka hem och förbereda picknick till lägeravslutningen i morgon då  hela skolan med elever, föräldrar och lärare samlas för att fira skolstarten. Berättar mer om det i morgon.

 

5 reaktioner till “Hektisk start på hösten

 1. Grattis till Jackie och Bella !
  Fina höstfärger. Ja värmen är kvar om än då som svensk sommar. Men nog känns det att hösten är på ingång. I dag blev det lite ljung och cyklamen utanför dörren.
  Ha en fin kväll!

  Gilla

 2. Vilken fantastiskt fin bild! WOW säger jag bara:-)
  Det är ju inte höst än! Det känns just nu mera som än äkta svensk sommar som vi var vana vid till i år alltså.

  Grattis till Jackie och Bella att de blev antagna till dansskolans spetsgrupp!

  Men vilken stressig start på höstterminen. Ibland undrar jag hur familjer där båda föräldrar jobbar heltid klarar alla dessa aktiviteter och skjutsningar…

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Litet höstkänsla är det allt, särskilt tidiga morgnar tycker jag. I dag var det rejält med dimma, det är höst för mig. Höst i en positiv mening. Jag såg fotomotiv överallt, men hade inte kameran med mig. Och jag har samma undran, hur tar sig heltidsarbetande föräldrar och deras barn runt i sin vardag? Förmodligen är det väldigt stressigt och jag förstår att det skrivs mycket om att vara i nuet, för det är det nog många som inte alls kan vara eftersom livet snurrar alldeles för snabbt. Självmordsfrekvensen hos barn och ungdomar är väldigt hög i Sverige, kanske inte så konstigt när ingen har tid med dem.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.