There is no planet B

Bella önskade sig tröjor i julklapp som är tillverkade på ett miljömässigt vettigt sätt, och som har ett budskap som hon är väldigt engagerad i tryckt på framsidan.

Jag beställde samtidigt den här till mig själv. En väldigt skön hoodie med det smarta och dubbeltydiga trycket There is no planet B. Jag försökte fota utomhus, men trycket syns ju inte. Däremot ser ni en del av roten till trädet som föll över min bil, och min hyrbil på garageplanen. Kanske var Alfrida en helt normal storm, eller så berodde den på klimatförändringarna. Så det finns åtminstone en liten koppling mellan tröjan och trädet.

Jag lånade Bellas rum och tog en bild i hennes garderobsspegel istället. Sned och vind bild, men nu syns i alla fall texten bättre än på den första bilden.

Dessvärre försvinner väl mycket med det miljömässiga tänkesättet i och med att tröjorna tillverkas utomlands, men som jag skrev om häromdagen, det är viktigt att prata om klimatfrågan och med den här hoodien pratar jag ju med alla som ser den utan att jag behöver starta en diskussion.

Nu är det dags för middag, och sedan skall jag svara på Mias Helgfråga innan jag jobbar litet till med min bok.

2 reaktioner till “There is no planet B

    1. Å, nu blir jag ju nyfiken på om man kan köpa likadana här i Sverige också? Jag beställde och paketet fastnade förstås i tullen. Kan man köpa kläderna i Sverige är ju det mycket bättre, inte minst om de tillverkas här också så att man slipper långa transporter.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.