Sannolikheten för att det här skulle hända..?

I morse såg det ut så här på vår väg till tjejernas skola. Man blir ju litet nyfiken på hur tre bilar kunde köra av vägen på samma korta vägsträcka. Och det märkliga är att det låg en bil i diket på samma ställe i går. Jag stannade och frågade om jag skulle hämta någon med traktor, men det var redan en på väg.

På samma tvåkilometerssträcka låg den här bussen i diket. Jag kan föreställa mig rädslan hos passagerarna. Tror ni att de kunde ta sig ut genom dörrarna åt det håll bussen lutar? Det verkar ju riktigt läskigt om bussen skulle börja glida nedåt och välta.

Dramatisk morgon för vissa.

4 reaktioner till “Sannolikheten för att det här skulle hända..?

  1. Minns november 2015. Då såg det precis ut som hos dig, fast framför mitt köksfönster, på en vanlig väg alltså där jag bor. Några bussar och bilar hade kanat av vägen. Ingen blev skadad, men det kan inte ha varit roligt för busspassagerarna. Ja inte för bilresenärerna heller såklart.

    PS. Bussar har ju inga dubbdäck, tyvärr. Så för några dagar sedan stod det still i innerstaden och även hos oss. Bussarna tog sig inte från de snorhala busshållplatserna helt enkelt. DS.

    Gilla

  2. Det såg inte roligt ut, där på vägarna.
    Den tiden är förbi, när jag måste ut på snöiga och halkiga vägar, för att komma till jobbet. Idag gick jag ut med skräp och kände att det var väldigt halkigt och då väljer jag att stanna hemma. Finns det inget måste är valet lätt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.