Min helt vanliga onsdag

Det passar mig väldigt bra att arbeta hemma. Det spar tid att inte behöva se proper ut om jag inte själv har lust, och man jobbar precis lika bra i träningskläder och oborstat hår.

Då och då blir jag stressad över att jag inte får missa något viktigt, men just nu i den här stunden känner jag mig ganska nöjd och lugn med det jag skriver. Men nu är det dags för sen lunch tillsammans med Jackie som hostar och är hemma från skolan.

Hoppas att ni också har en solig och fin onsdag!

 

2 reaktioner till “Min helt vanliga onsdag

  1. Just nu med dessa väderförhållanden är nog alla som har möjlighet att jobba hemifrån extremt lyckligt lottade. Å du – du jobbar ju hemifrån hela året så…;-)

    Gilla

  2. Ja det är skönt ibland att kunna jobba hemifrån. Jag utnyttjar det alldeles för lite, mest för att jag är lite för social för att sitta hemma själv. Borde verkligen ta mig i kragen och utnyttja möjligheten mer.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.