Första torsdagen i februari

De närmaste veckorna hoppas jag skall bli väldigt fokuserade och effektiva. Jag tycker att man hinner mer ju mer man gör. Det är som att effektivitet skapar energi.

När jag inte arbetar med min bok skall jag laga nya maträtter enligt Olga Rönnbergs kostprogram, bilder och recept kommer antagligen på det. I går åt vi en väldigt god kyckling med exotisk bönsallad och i dag skall jag laga våfflor på sötpotatis med blåbär och honung och en asiatisk poké bowl med ris, grönsaker och tofu till middag.

Jag måste försöka få in mer läsning av skönlitteratur också. Jag är piggare på kvällarna, så numera hinner jag läsa en hel del då. Recension av en väldigt spännande kriminalroman kommer om någon dag eller två.

Och så träning. Som kommer att vara ett måste för mig resten av mitt liv. Vilket jag förstått, men inte riktigt insett. Jag träffade en duktig naprapat i måndags och fick både en utvärdering av nuläget och riktlinjer för hur jag skall bli av med smärtan i höften. Jag skall berätta mer om det i ett eget inlägg eftersom ni är flera som undrade och kanske också kan bli hjälpta av de råd jag fick.

Men nu är det dags för lunch. De där våfflorna som jag nämnde. Det låter litet tveksamt med våfflor av sötpotatis, men jag skall berätta hur de smakade.

En reaktion till “Första torsdagen i februari

  1. Effektivitet skapar definitivt energi! Dessutom har man chansen att ge sig själv en klapp på axeln lite oftare, som boost alltså:-)
    Ska bli intressant att läsa om tipsen du fick av naprapaten. Vilken naprapat gick du till? Jag gick till Stian på Naprapatgruppen i Täby Centrum.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.