Lördag med hundbad och vårstädning

Plus åtta grader och strålande sol, man blir ju så glad av sådant väder, eller hur? Eller trött kanske, som Fame.

Jag sov längre än vanligt i morse och vaknade av att solen strömmade in i sovrummet. Det var riktigt härligt. Mindre härligt var att komma upp och inse att Shelly hade varit dålig i magen under morgontimmarna… Bara att sätta igång att städa och att tvätta henne. Nu verkar hon i alla fall må bättre. Passade på att tvätta transportburarna också efter torsdagens kastrering, och att städa upp efter katterna i gästhuset.

Solen gav mig energi och dessutom är det uppehåll från tjejernas dans i helgen, så jag fortsatte att diska, städa och tvätta dukar och mattor, sådant som blivit försummat nu när jag inte har lika mycket tid.  Ring ut det gamla och ring in det nya, så känns det varje år när man anar att våren är på väg. Nu skall jag i alla fall sätta mig i fåtöljen i solen och läsa litet innan det blir kväll. Senare tittar jag in till er, och så kommer ett inlägg med mina favoriter ur sommarens bokutgivning.

Ha en fin dag!

En reaktion till “Lördag med hundbad och vårstädning

  1. Här var det 9,8 grader i skuggan, och jag/vi var inte ens i närheten av din städlust, trots att det skulle behövas. Å vårstäda redan nu känns aningen riskabelt, det är ju ändå bara den 16 februari.
    Solen gav verkligen energi och värmde på balkongen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.