Min helg – femtioårsfest, sova tätt intill och en hel del smärta

I lördags var vi bjudna till en 50-årsfest och jag fick en anledning att använda den här klänningen. Det blev ingen bra bild i Bellas spegel eftersom den behövde putsas, så jag gick till Jackies rum och tänkte prova där.

Inte mycket bättre där, men stämningen var på topp i rummet :) Under kvällen var de ensamma tills vi kom hem efter midnatt. Jag tror inte att de ägnade oss en tanke när vi var borta. Hur kunde de plötsligt bli så stora?

Det var en väldigt mysig fest med många intressanta samtal. Och maten var god. Det här är bröd med pulled pork, avokado, picklad lök, mango, ruccola och säkert mer. Väldigt gott. Till dessert en dajmpannacotta.

På söndagen var det otroligt fint väder och vårblommorna slog ut. Oskarp bild tyvärr, men visst får man vårkänslor när man ser hur solen lyser på vintergäcken.

Jag skulle ha mött upp med Ullis för en promenad, men min höft gjorde mer ont än på länge, så jag måste skjuta upp promenaden och försöka massera bort smärtan med min pressure ball. Det gick inte alls. Till slut bokade jag tid hos naprapaten jag gått till tidigare och fick komma dagen därpå.

Ni vet hur det är med smärta. Det kan göra så ont att man blir helt utmattad. Jag orkade knappt hålla ögonen öppna när det var som värst. Men jag såg på håll att något verkade sticka upp ur vår brevlåda vid vägen som ni kan se längst bort i bilden. Istället för att gå ut och titta, tog jag fram vår kikare. Då är man trött.

Men kanske inte lika trött som de här kompisarna ändå… Jag måste ju bara fota.

I dag är det måndag och jag har varit hos naprapaten. Han är verkligen proffsig. Efter behandlingen var den värsta smärtan borta och vi kom fram till vad det var som utlöst den. Jag kände mig så smärtfri att jag tränade ett pass på gymmet nu i kväll, och i morgon kväll skall jag prova att rida igen och se om det går bra med höften. Håll tummarna! Jag längtar så otroligt mycket efter att komma tillbaka till ridning igen.

Men nu är min energi slut för i dag. Godnatt ♥

 

8 reaktioner till “Min helg – femtioårsfest, sova tätt intill och en hel del smärta

 1. Så kul med kalas, go mat och trevliga samtal! Å jättefina bilder på dej!
  Trist med smärta….men skönt att naprapaten hjälpte till lite med att lindra din smärta!
  Kämpa på!
  Kram!

  Gilla

 2. Tungt och jobbigt med smärta, och ja, en blir så trött, så trött. Så bra att naprapaten var duktig.
  Fina bilder på dig och vilka gulliga kompisar!

  Gilla

 3. Smärta är fruktansvärt, framförallt malande ihållande värk. Jag har under flera år plågats av en låsning/smärta i min ena jumske. Helt hopplöst. När vi var i Budapest för två år sedan bokade jag på fotmassage. Hamnade hos en fantastisk thailändska, när hon tryckte på en punkt i foten kände hon nog min smärta i jumsken för direkt gick hon till det partiet istället. Hon knådade och tryckte ut smärtan. Jag var helt smärtfri i över nio månader. Nu är problemet lite tillbaka. Jag överväger allvarligt att åka till Budapest för att få bort det ömma 😱😍

  Gilla

 4. Jättefina selfies! Hade du inte nämnt de smutsiga speglarna så hade jag inte märkt att de behövde putsas.
  Osis med din onda höft. Vet ungefär vad du menar, ryggont och ont i höften leder till att man är totalt handlingsförlamad och bara vill hitta en ställning där det inte gör ont. Din naprapat verkar vara en pärla som fick dig smärtfri. Underbart! Å ett pass på gymmet på det – livet leker igen. Håller verkligen tummarna för dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.