Summering av Påskutmaningen 2019

Påsken är över för den här gången, och så är även Påskutmaningen 2019. Väldigt trevlig tradition, Mia!

De här böckerna valde jag mellan i år. Det blev dock inte så mycket läst. Jag har gått skogspromenader med Leiftra varje dag, mellan 10.000 – 16.000 steg, mockat ur hennes hage, varit på påskbuffé med stora släkten och på 75-årsbuffé, varit i Uppsala på bio och skjutsat barn till kompisar.

Första året jag var med i Påskutmaningen läste jag ungefär 1300 sidor. Året därpå läste jag drygt 1500 sidor, vilket var fem böcker. I år läste jag bara en bok, vilket blev 247 sidor. Jag är ändå nöjd med att jag överhuvudtaget läste skönlitteratur med tanke dels på det fina vädret, dels på att jag numera läser mest facklitteratur på grund av min avhandling. Titta gärna in i Mias bokhörna och läs hur det gick för alla som var med.

Strax kommer ett inlägg här i bloggen med analys av boken jag läste, Brevet till Alice.

 

5 reaktioner till “Summering av Påskutmaningen 2019

  1. Ja just, så är det ju numera… att promenader och sånt räknas i steg och inte tid. Hänger inte med där heller, inte alls up-to-date under de senaste tio åren. Visst är det skönt med soligt väder, men oroväckande torrt i marken, hoppas inte majbrasorna ställer till det med skogsbränder. Konstiga tider.

    Gilla

  2. Klart du ska vara nöjd med det! Påskens väder har verkligen inbjudit till andra aktiviteter än att läsa. Hade det varit kallt och blött tror jag det hade blivit fler sidor för min del, men nu lockade annat. Jag är inte så förtjust i att sitta ut och läsa heller, utomhus finns så mycket annat att pyssla med (Plus att grannarna är specialister på störiga ljud… ;-) ).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.