Snälla, vakna…

I går satt inte Zingo tillsammans med Doris på trappan för att få mjukmat som de alltid får på morgonen. En stund senare hittade jag honom liggandes på sidan i gräset på vägen in till vårt hus. Någon hade kört på honom i hög hastighet på vägen förbi vårt hus och sedan lagt honom vid vår infart för att vi skulle se honom. Jackie, Bella och jag hjälptes åt att begrava honom när de kom hem från skolan.

Foto som Bella tagit på gosiga Zingo och henne ♥

https://www.instagram.com/p/Bk3G3jyF3kv/

Vi saknar honom så otroligt mycket, vår fina Zingo. Allra värst är det för Bella. Nu har hon bara bilderna och små filmsnuttar med honom kvar. Hon har fotat och filmat honom varenda dag sedan hösten 2016. Han blev bara tre år.

♥ ♥ ♥

30 reaktioner till “Snälla, vakna…

 1. Men oj vad hemskt! Beklagar sorgen och förlusten av den fina familjemedlemmen. Men det är ändå det man riskerar när dom får leva sitt härliga uteliv. Hade alltid en stor ångest innan min katt Megasen kom hem på kvällen. Men jag ville verkligen inte missunna henne det fina uteliv hon hade.
  Stor KRAM!

  Gilla

 2. Fy så sorgligt att läsa! Jag har förlorat flera katter i trafiken, det är alltid lika hemskt då det händer. Stor styrkekram i sorgen, saknaden blir stor.

  Gillad av 1 person

 3. Så ont det gjorde i mitt hjärta när jag läste vad som hänt med er fina kisse. Det är alltid lika svårt att förlora sina älskade djur. De är familjemedlemmar och står oss mycket nära och vi gör allt för dom. Jag tänker på er och hur jobbigt det är för er. Skickar de allra varmaste kramar till er. <3 <3

  Gillad av 1 person

 4. Så otroligt hemskt och sorgligt! Zingo var ju en familjemedlem och Bella var så fäst vid honom. Bella måste ju vara totalt förstörd. Jag beklagar verkligen och ger er alla en varm styrkekram.

  Gillad av 1 person

  1. Det känns bättre att veta vad som hänt honom än att alltid undra om han lever någonstans, skadad och har ont. Nu vet vi att det måste ha gått snabbt och att han inte kan ha hunnit lida, och vi fick ett avslut med begravningen. Kram

   Gillad av 1 person

 5. Så jättetråkigt. Och så jobbigt för er alla. Vår första katt blev påkörd utanför vårt hus framför ögonen på min man. Glömmer aldrig när han kom in och berättade vad som hänt. Skickar en stor varm kram ❤

  Gillad av 1 person

  1. Man blir chockad och förkrossad, och arg. Men samtidigt får man vara tacksam att den som körde på honom bar bort honom från vägen till vår infart så att vi kunde hitta honom och veta vad som hänt. Nu kan vi bearbeta det. Tack för omtanken Anni ♥

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.