Med mitt bokhjärta önskar jag er en riktigt fin fredag!

Jag fick en idé och måste testa om den gick att genomföra. Om jag får mängder med energi över någon gång, kanske jag gör om det här bokprojektet och gör det bättre, utan lagboken med postitlappar (…) som inte alls passade in med de andra böckerna, men just i dag får det här bokhjärtat räcka för att önska er en fin fredag och en trevlig helg!

15 reaktioner till “Med mitt bokhjärta önskar jag er en riktigt fin fredag!

 1. Vilket jättefint bokhjärta! Jag tycker att det är smart att ta bort lagboken istället för postit-lapparna, hur ska du sen hitta tillbaks i den tjocka boken? ;-)

  Ha det gott!

  Gilla

 2. Vilken rolig idé! Det är nog bara du som kommer på sådana kreationer. Å lagboken störde mig inte alls. Hade inte ens sett boken om du inte skrivit det.
  Önskar dig en fortsatt trevlig All Hjärtans Dag och en fin helg:-)

  Gillad av 1 person

  1. Det låter härligt, med musik som piggar upp! Du är mer modern än jag, jag håller fortfarande fast vid pappersböcker, men jag började faktiskt lyssna på en bok nyligen, så jag testar i alla fall :) Kram och kärlek till dig också!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.