4 reaktioner till “Skräckslagen eller bara litet tokig

  1. En fantastiskt fin bild! Tror inte Fame tittar på nåt, hon har en drömmande blick. Eller så funderar hon på varför hon helt plötsligt få sitta på bordet;-) Dina dur är verkligen perfekta fotomodeller:-)

    Gilla

  2. Underbar bild!!! Man undrar verkligen vad hon ser. Örona bakåt, dessutom. Vi har ju tre katter. En av dem är en riktig posör och han kan verkligen vara stilla också när man fotar. De andra två… suck… Nio komma fem gånger av tio oskarpa bilder för de är aldrig stilla.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.