På plats (8/365)

I dag var det tänkt att vi skulle återta våra rutiner efter jul- och nyårsledigheten. Jag gick upp som vanligt vid 6.30 och kom igång med några artiklar i The Oxford Handbook of European Legal History, som ingår i vad jag skall läsa som doktorand i rättshistoria.

Men miljöträning av kattunge och att förstå mig på europeisk rätts betydelse i ett globalt perspektiv var ingen bra kombination, han bet av veteaxen i krukan, tuggade på blomblad, spatserade runt krukor, drack av mitt kaffe (!) och bet i sladdar. Så, jag var visserligen på plats, men fick nästan ingenting gjort. Jag vet vad jag skall ägna mig åt i kväll.

16 reaktioner till “På plats (8/365)

 1. 365 igen, ser jag. Tur att du har en charmig kattunge som kan stå för så många motiv då :-) Kanske att Shelly får vila lite från sitt modellande.
  Såg ditt inlägg om bokomslag också, ska ta och plita ned en kommentar där.
  Kram kram <3

  Gilla

  1. Tack! Bella vill behålla honom, men jag tror att han måste få växla mellan att vara inomhus och utomhus om det skall fungera. De här katterna som inte är avlade för sällskap har så mycket mer energi och äventyrslust.

   Gilla

  1. Han har bott i vår dotters rum tills han blev tillräckligt tam för att komma ut i hela huset. Nu är han både nyfiken och äventyrlig och vill antagligen undersöka allting :)

   Gilla

 2. Läste dina inlägg som du la upp tidigare idag, och förstod då var kattungen kom ifrån. Kan lugnt säga att ni kan skatta är lyckligt lottade att ni kunde placera ut fyra av kattungarna. Personligen tycker jag ju att djur inte har nåt på ett bord att göra, och absolut inte när de är så livliga som den lilla katten.
  Miljöträning – hahaha:-)

  Har Bella döpt honom än? Annars har jag ett förslag – Kurro. Kurro är japanska och betyder svart.

  Gillad av 1 person

  1. Kurro… det är ju ett jättebra namn! Jag skall hälsa Bella det, så får vi se vad hon bestämmer sig för. Tack!
   Det märkliga är att det är större efterfrågan på katter, hundar och även hästar nu än det finns tillgång. Vildkatterna som föddes här flyttade till våra grannar och deras barn och barnbarn och en av dem till en barndomsväns kollega. Jag håller med dig, egentligen inga katter på bord, men han är fortfarande så skygg, så jag lät honom hållas.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.