På fruset vatten (22/365)

I helgen invigde jag mina nya Metro2 BUGrip från det svenska företaget Icebug. 16 ståldubbar under sulorna. Mitt bästa köp på länge, vilket fäste! Jag kan verkligen rekommendera dem. De är inte billiga, men de kan dubbas om, så jag borde kunna använda dem livet ut. Nu kan jag gå ut även under januari-mars, när det ofta är rena isgatan här hos oss.

2 reaktioner till “På fruset vatten (22/365)

  1. Har haft Icebugs i fem år tror jag det är. Fast jag har modellen med snören. Skorna är en livförsäkring. Å visst söker man upp isarna bara för att… Det är väl självklart!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.