Stallgång (25/365)

Här var jag på väg till ridlektionen i morse klockan 8.30. Det var -10 grader, så jag åkte iväg klädd i ullunderställ och varma ridkläder. Man kan kanske tro att det tar emot att rida när det är kallt, men det är inga problem. Det är värre när det är varmt och hästarna tycker att det är jobbigt med flugor, knott och bromsar. Eller när det regnar och är bara några grader varmt. Kyla är inga problem.

Arn stod redan inne i lilla stalldelen, så bara att göra honom i ordning för ridning.

3 reaktioner till “Stallgång (25/365)

    1. Det var faktiskt ett av mina bästa ridpass :) Jag förstod hur jag skulle göra i vissa situationer när Arn blir het och vill rusa, och hur jag skall få honom att flytta sina bogar. Jag frös inte det minsta, jag hade fullt upp ;)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.